Debut la Replika

În urma selecției, la atelierele de dramaturgie vor participa: Maria Avram, elevă la Școala Americană; Ioana-Laura Barbu, elevă la Liceul Virgil Madgearu; Maria-Cristina Gogoașă, elevă la Liceul Ion Creangă; Ștefan Marcu, elev la Liceul Gheorghe Șincai.

La atelierele de scenografie vor lua parte: Rebecca Ana Maria Coresia, elevă la Liceul Nicolae Tonitza; Alexia Dobre, elevă la Liceul Nicolae Tonitza; Daria Panait, elevă la Liceul Nicolae Tonitza; Daniel Florin Radu, elev la Colegiul de Arte, Ploiești

La atelierul de video va participa Matei Nițuleasa, elev la Liceul Ion Creangă

Mulțumim pentru sprijinul acordat de ISMB (Inspectoratul Școlar al Municipiului București) în distribuirea informației în liceele bucureștene!

De asemenea, mulţumim tuturor celor care s-au înscris! Chiar dacă nu aţi fost selecţionaţi, continuaţi să creaţi, să experimentaţi, să învăţaţi. Noi vă aşteptăm oricând la evenimentele noastre şi la viitoarele ediţii Debut la Replika!


Ai între 15 – 18 ani?
Eşti din Bucureşti?
Ai idei creative, dar nu ai unde să le pui în practică?
Îţi place să scrii sau să compui muzică?
Ţi se întâmplă des să regizezi filmuleţe în minte?
Îţi place teatrul?

Dacă vrei să vezi ce înseamnă să lucrezi la un spectacol de teatru, trimite-ne până pe 30 martie o scrisoare de motivaţie şi ceva creat de tine, care să dovedească interesul tău:

FIE pentru DRAMATURGIE
– trimite max. 8 pagini de text

FIE pentru SCENOGRAFIE
– trimite max. 10 schiţe

FIE pentru VIDEO
– trimite max. 3 video-uri între 30sec – 3 min

FIE pentru MUZICĂ de SCENĂ
– trimite max. 3 compoziţii între 30sec – 3 min

Unde poţi să te înscrii?
La adresa de email CENTRULREPLIKA@GMAIL.COM

Termenul limită pentru înscrieri este 30 MARTIE 2019. Vom face o preselecţie, iar în aprilie vom organiza interviuri cu participanţii selectaţi pentru a ne cunoaşte mai bine.

Pe 25 APRILIE 2019 anunţăm rezultatele selecţiei pe Facebook şi pe site (fii primul care află! Abonează-te la newsletter şi urmăreşte pagina noastră de FB).

Tinerii şi tinerele selectate vor lucra împreună, alături de echipa Centrului Replika, la un spectacol de teatru dezvoltat în perioada MAI-NOIEMBRIE 2019.

Nici nouă nu ne place când nu primim răspuns la email-uri, de aceea vom răspunde tuturor, inclusiv celor neselectați!


Rezidențe artistice la Replika – RAR Este un proiect de documentare, cercetare creativă și producție, un proiect de laborator artistic, în care sunt implicați mai mulți artiști, promotori ai unor demersuri estetice diferite, cu un important impact educațional, specific activităților susținute de Centrul Replika. Rezidențele își propun să dezvolte teme puțin explorate în spațiul cultural din România, în limbaje contemporane interdisciplinare și cu o profundă implicație educațională.


Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.