Susţine Replika

Centrul de Teatru Educațional Replika este un proiect independent care se menține în viață datorită finanțărilor din partea diverșilor sponsori valoroși și datorită donațiilor individuale ale oamenilor de rând, oameni generoși și dornici să sprijine o inițiativă precum Centrul Replika.

Puteți sprijini Centrul de Teatru Educațional Replika donând direct în contul nostru prin virament bancar, depunere la ghișeul băncii sau prin Paypal.

 

 

 

De asemenea, puteți dona 2% din impozitul anual. Dacă sunteți salariat/ă, completați formularul 230 cu datele noastre de mai jos. Dacă nu sunteți salariat/ă, dar aveți venituri din alte surse, completați formularul 200.

Declaratia 230  – pentru venituri din salarii

Declaratia 200  – pentru venituri din alte surse

 

Totodată, dacă aveți o companie/firmă puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat statului către un ONG. (Procedura în sine este una extreme de facilă, presupunând eforturi minime din partea societății comerciale. Astfel, în urma alegerii unei organizații se va întocmi un contract de sponsorizare. De menționat este faptul că societatea va trebui să realizeze, la momentul redactării contractului, o estimare a valorii cotei de 20%. Contractul astfel încheiat constituie dovada actului de mecenat, iar în baza acestuia se va realiza redirecționarea.

ATENȚIE: din 2016, în loc de 3 la mie din cifra de afaceri, firmele vor putea  să scadă din impozitul pe profit sumele acordate ca sponsorizări  în limita a 5 la mie din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.)

 

Datele noastre sunt următoarele:

Asociația Culturală Replika
CIF 29492815
IBAN: RO25INGB0000999905888749 – ING

 

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!