Casting PERSONAJ COLECTIV

Interior. Cameră de zi.

Personajul colectiv (salariați sau pensionari) descarcă formularul 230 și îl completează cu datele personale, bifează căsuța cu ”2%” și apoi listează formularul și îl semnează.

CUT TO:

Exterior. Transport public sau mașină personală sau mers pe jos sau cu bicicleta.

Personajul colectiv se îndreaptă spre un oficiu poștal sau spre sediul ANAF aferent adresei de domiciliu. În noile circumstanțe ale anului ”douăzeci-nouăsprezece”, personajul colectiv trebuie să meargă ”personal” să depună Declarația 230 până cel târziu miercuri, 31 iulie 2019.

CUT TO:

Interior. Oficiu poștal sau sediu ANAF. Coadă.

Personajul colectiv socializează, se enervează, așteaptă, dar se transformă în personaje principale în saga DIRECȚIONEAZĂ 2% DIN VENITUL PE 2018 CĂTRE REPLIKA.

CUT TO:

Interior, Centrul Replika, cândva în anul ”douăzeci-douăzeci”…

Personajele principale se transformă în publicul comunității din jurul Centrului Replika.


Centrul de Teatru Educațional Replika este un proiect artistic 100% independent, care se menține în viață datorită

  1. Finanțărilor pe care le câştigăm în urma aplicaţiilor noastre
  2. Câtorva sponsori fantastici, care au decis să ne sprijine în vreun fel sau altul
  3. Donațiilor individuale ale oamenilor de rând, oameni generoși și dornici să sprijine o inițiativă precum Centrul Replika

Vrei şi tu să susţii Centrul Replika, dar nu ştii cum? Poți dona 2% din impozitul anual. Dacă eşti salariat/ă, şi ai semnătură electronică, poţi completa declaraţia 230 cu datele noastre de mai jos, pe care o poţi depune online în contul tău de Spaţiu Virtual Privat sau folosind portalul e-guvernare.ro. Dacă eşti salariat/ă, dar nu ai semnătură electronică, poţi descărca declaraţia 230 deja completată cu datele noastre, pe care o poţi completa cu datele tale şi pe care o poţi trimite ANAF-ului de care aparţii.

Dacă nu eşti salariat/ă, dar ai venituri din alte surse, completează cu datele noastre de mai jos declaraţia unică pe 2018 furnizată de ANAF şi depune-o online în contul tău de Spaţiu Virtual Privat sau folosind portalul e-guvernare.ro.  Deci, aşadar şi prin urmare:

Declaratia 230  – pentru venituri din salarii

Declaratia unică  – pentru venituri din alte surse

Dacă ne-ai trecut pragul, ţi-a plăcut ce ai văzut şi ai vrea să ne ajuţi pe loc,  poţi dona în borcanul nostru de donaţii. De asemenea, poți sprijini Centrul  Replika donând direct în contul nostru prin virament bancar, depunere la ghișeul băncii sau prin Paypal.

Datele noastre sunt următoarele:

Asociația Culturală Replika
CIF 29492815
IBAN: RO25INGB0000999905888749 – ING

Totodată, dacă ai o companie/firmă, poți redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat statului către un ONG. Procedura în sine este una extreme de facilă, presupunând eforturi minime din partea societății comerciale. Astfel, în urma alegerii unei organizații se va întocmi un contract de sponsorizare. De menționat este faptul că societatea va trebui să realizeze, la momentul redactării contractului, o estimare a valorii cotei de 20%. Contractul astfel încheiat constituie dovada actului de mecenat, iar în baza acestuia se va realiza redirecționarea.

ATENȚIE: din 2016, în loc de 3 la mie din cifra de afaceri, firmele vor putea  să scadă din impozitul pe profit sumele acordate ca sponsorizări  în limita a 5 la mie din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Mulțumim pentru sprijinul acordat

şi vă aşteptăm la evenimentele noastre pe Lânăriei 93-95!