Evenimentul tău la Replika

Eşti artist/trupă de teatru independent şi ai produs un spectacol, dar nu ai sală? Crezi că tema spectacolului se pliază pe principiile şi misiunea Centrului Replika?
Vrei să organizezi o serbare sau o premiere sau un panel de discuţii şi consideri că sala Centrului Replika se potriveşte nevoilor tale?
Vrei să organizezi un eveniment mai special, iar Centrul Replika e primul loc care îţi vine în minte?

Trimite-ne pe mail (centrulreplika@gmail.com) mai multe detalii legate de ce vrei sa faci, de ce ai avea nevoie din partea noastră şi de perioada dorită şi continuăm discuţia de acolo!

Sala Centrului Replika este dotată cu 12 canale de dimmeri, o consola de lumini cu submastere, proiectoare de 500W şi 1000W, statie de amplificare, boxe şi mixer audio şi microfoane, ecran de proiectie, video proiectoare şi ceva maşini de efecte speciale pentru ocazii speciale 🙂

Capacitatea maximă a sălii este de 80 de persoane. Ca dimensiuni, fără cele 5 rânduri de scaune, scena propriu-zisă are 8m x 7,5m (adâncime x lăţime). Luminile, sunetul şi video-ul pot fi controlate toate dintr-un singur loc.

FOARTE IMPORTANT! Atunci când decizi să ne trimiţi email-ul cu evenimentul/spectacolul tău, te rugăm să completezi FIŞA TEHNICĂ şi să o ataşezi la email. Toate informaţiile sunt importante şi trebuie completate.

Centrul Replika este un spaţiu 100% independent, motiv pentru care nu putem găzdui pe gratis. Îţi mulţumim pentru înţelegere!

Schemă lumini sală Centrul Replika

Plan scenă Centrul Replika