afis amintiri din epoca de scoala

Amintiri din epoca de școală

Când:
iunie 1, 2019@19:00 – 20:00
2019-06-01T19:00:00+03:00
2019-06-01T20:00:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 95
București
Romania
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860
Amintiri din epoca de școală @ Centrul Replika | București | Municipiul București | Romania

Amintiri din epoca de școală este un spectacol despre amintiri personale legate de universul școlii, despre reîntâlnirea cu noi la școală, în bănci și la tablă, cu fricile, greșelile, tăcerile și așteptările noastre, cu minutele în care am visat cai verzi pe pereții claselor în care profii ne-au ridicat în picioare pentru că n-am fost atenți. Pentru că n-am fixat ecuația. Pentru că n-am dat răspunsul corect.Pentru c-am vorbit neîntrebați.
Spectacolul pornește de la experiențele personale pe care echipa proiectului le-a avut în anii de școală, documentând și ficționalizând momente de confruntare cu profesori, părinți și colegi. Poveștile personale sunt însoțite de reflecții asupra sistemului de educație din România, care transformă școala într-un teritoriu al luptei pentru putere.

School time memories

If every child could speak their mind without being afraid of failing, if history wasn’t written by those in power, if the hypothenuse, lowlands and plateaus, dacians and romans, and Mary and her little lamb, all met somewhere in our minds and we could understand why we are studying them, then maybe school would be about each and every one of us.

 

Text Mihaela Michailov
Regie Radu Apostol
Distribuție Katia Pascariu, Alexandru Potocean
Muzica Jak Neumann
Mișcare Paul Dunca
Scenografie Maria Mandea
Durata 1 oră
Limită de vârstă 10+