Cap sau pajură

Când:
octombrie 5, 2018@19:00 – 20:15
2018-10-05T19:00:00+03:00
2018-10-05T20:15:00+03:00
Unde:
Centrul de Teatru Educațional Replika
Str. Lânariei
93-95, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti, 040323, București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860
Cap sau pajură @ Centrul de Teatru Educațional Replika | București | Municipiul București | România

#spectacol-lectură

Christopher s-a aflat timp de câteva săptămâni într-un centru de detenție pentru tineri – și nu în vacanță la Marea Nordului, așa cum vrea să-i mintă pe colegii săi. Bătuse brutal un băiat. Dar acum vrea să facă lucrurile corect, să devină un om bun. Se străduiește din răsputeri și chiar renunță la fostul său anturaj. Să trăim cu toții în pace, fără prejudecăți și violență devine noul său slogan. Însă trecutul îl ajunge din urmă. Inițial ignoră atacurile vechilor săi prieteni și colegi de clasă, vrea să rămână puternic. Nu însă și alter ego-ul său. Personaj în piesă, acesta comentează, provoacă, sabotează. Între cele două părți ale aceleiași persoane se naște o luptă dură, greu de dus: cap sau pajură? Viitorul poate deveni bun sau rău în orice moment.

Producător Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului & Centrul Replika
Text Katja Hensel
Regie Sânziana Stoican
Traducere Ciprian Marinescu
Distribuţie Sabrina Iaşchevici, Ionuţ Vişan
Limită de vârstă 14+

 


Spectacolul lectură este programat în cadrul proiectului „Păcală nu-i. Noi realități teatrale pentru copii și adolescenți“, proiect organizat de Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului și Centrul de Teatru Educațional Replika, cu sprijinul Goethe-Institut, al Platformei Internaționale de Teatru București, al Centrului Cultural German din Timișoara, al Primăriei Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.