Ce-ar fi, dacă ar fi?

Când:
noiembrie 18, 2018@19:00 – 20:00
2018-11-18T19:00:00+02:00
2018-11-18T20:00:00+02:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 95
București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Plan Z
0742050456
Ce-ar fi, dacă ar fi? @ Centrul Replika | București | Municipiul București | România

Pentru rezervări ne puteți contacta la telefon 0742050456 sau ne puteți scrie pe e-mail: planzteatruforum@gmail.com

 

Ești spectator la școală, pe stradă, la teatru. Nu te implici când vezi o situație nedreaptă pentru că e mai bine să nu te bagi…

Trupa Z îți propune să nu mai fii un simplu spectator la piesa de teatru forum “Ce ar fi, dacă ar fi…?”, ci îți dă șansa să vii cu o soluție la problema bullyingului în școli urcând alături de actori pe scenă. Poate chiar ai să te regăsești într-unul dintre personaje și acum va fi momentul să te implici și să schimbi ceva.

“Ce ar fi, dacă ar fi…?” este o piesă despre fiecare dintre noi. Este o piesă despre conștientizare și acceptare, despre singurătate și tăcere. Este despre două adolescente care sunt în căutarea personalității și a poziției lor în societate, însă cu caractere opuse. Ana este mereu în centrul atenției, pe când Rebeca vrea să fie acceptată. Dar în spatele aparențelor fiecare se confruntă cu ignoranța părinților și lipsa de comunicare, pe de o parte, și cu protejarea excesivă pe de cealaltă parte.

Povestea unui grup de prieteni în care poți să intri și tu.

Producător Plan Z Teatru Forum
Regie Elena Nicolae
Costume și make-up Maria Elizabeta Nicolae
Muzica originală Alexei Țurcan
Distribuția Liana Ionașcu, Anisia Bandi-Turtoi, Sofia Ilie, Daria Stoica, Mihai-Cristian Dulea, Andrei Constantin, Magda Gusatu, Dana Stângu, Andreea Sand
Durată 1h

 


Terre des hommes Romania împreună cu alte mari organizații precum World Vision Romania și Salvati Copiii Romania s-au alăturat Parteneriatului Global pentru Eliminarea Violenței Împotriva Copiilor.

Parte a acestui parteneriat este implementarea proiectului Plan Z în 3 școli din România prin care li s-a oferit șansa liceenilor să vină cu soluții la cea mai mare probemă cu care se confruntă: bullying-ul și violența în școli.

Liceenii s-au întâlnit, s-au cunoscut, au discutat și au venit cu 3 idei inovatoare pentru a preveni violența în școlile lor: o piesă de teatru forum care va avea 8 reprezentații, o piesă de role-play și telefonul copilului prin care cei afectați de violență vor putea reclama imediat incidentul.

Terre des hommes Romania susține echipa liceenilor care vor pune în scenă piesa de teatru „Ce ar fi, dacă ar fi…?”