Concert Emlék – Amintire

Când:
octombrie 19, 2019@20:00 – 22:00
2019-10-19T20:00:00+03:00
2019-10-19T22:00:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Str. Lânariei
93-95, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti, 040323, București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Platforma ZonaD

 

 

Concert Emlék – Amintire
cu/de: Radu Dumitriu, George Dumitriu, Judith State

 

Emlék – Amintire este un concert-patrimoniu care, prin retrospecția și călătoria în timp a celor trei performeri, Judith State – voce, Radu Dumitriu – bas și synth-uri și George Dumitriu – vioară, aduce în discuție conexiunea cu originile, efectul implacabil al legăturii cu acestea și modul în care energiile predominante din timpul copilăriei prefigurează structurile vieții de adult. Vor cânta împreună cântece ungurești care au marcat perioada copilăriei lui Judith, aducând în actualitate folclor, romanțe și cântece pentru copii.

Concertul va fi precedat de o intervenție performativă site-specific în care Judith State și Radu Dumitriu vor explora corporal și sonor spațiile Centrului de Teatru Educațional Replika.

Concertul este prezentat în conexiune cu programul #START al Platformei ZonaD în cadrul căruia artista Judith State a beneficiat de mentorat cultural oferit de Cosmin Manolescu, susținere concretizată în depunerea unei cereri de finanțare la AFCN și cu selecționarea proiectului în cadrul căruia a fost realizat concertul și spectacolul de teatru-dans Emlék – Amintire.

Emlék – Amintire este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și UNITER și a demarat în cadrul unei rezidențe EMOTIONAL oferită de Forum Dança în 2018.

Partenerii proiectului Emlék – Amintire sunt: Teatrul Mic, Institutul Balassi, Apollo111, DoR, TANANANA, BIDFF, DoK Station, ESTE Film Festival.

 


Platforma ZonaD este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.