ANULAT – Cum sunt creați ”copiii problemă”? – Poveşti la Replika

Cand:
martie 30, 2020@20:30 – 20:45
2020-03-30T20:30:00+03:00
2020-03-30T20:45:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 93
București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860
Titlu Cum sunt creați ”copiii problemă”?
Autor Willard Beecher
Traducere și publicare în cadrul proiectului Adlerian Digitization Project, prin bunăvoinţa dlui John Newbauer (Dir. Exec. NASAP) de către NASAP
Traducere Psiholog Corina Anca COMAN
Corectură Prof. Corina-Floriana Gogălniceanu
Editare Dr. Cosmin-Răzvan Gogălniceanu
Original în limba engleză, format .pdf

Niciun copil nu este personal responsabil de faptul că este un copil-problemă – el este doar victima unei atitudini greșite față de conviețuirea în societate.

Platforma de Artă Educațională 2020 este un proiect de explorare și cercetare pedagogică a unor teme de maximă relevanță socială și politică, prin intermediul spectacolelor de teatru, cărților, filmelor, dezbaterilor și atelierelor teatrale.
___________________________________________________
POVEȘTI la REPLIKA începe pe 9 martie cu spectacolul „LIMITE” și se încheie pe 1 iunie cu „Bunica e forță!” (producții ale Centrului Replika) .
În fiecare zi de luni, în perioada martie-iunie, vor fi prezentate spectacole de teatru și cărți, iar în fiecare zi de marți, filme înrudite tematic.
___________________________________________________
POVEȘTI la REPLIKA face parte din proiectul „Personal/Colectiv. Proiect de Artă Educațională” și este finanțat de AFCN – Programe Multianuale.
„Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”
___________________________________________________
Toate spectacolele încep la ora 19.00 urmate de o prezentare de carte.
Toate filmele încep la ora 19.00.