Despre amor, omor și umor

Când:
februarie 5, 2019@19:00 – 19:45
2019-02-05T19:00:00+02:00
2019-02-05T19:45:00+02:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 93
București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860
Despre amor, omor și umor @ Centrul Replika | București | Municipiul București | România

Trupa de teatru Birlic din Fălticeni vă invită la spectcacolul Despre amor, omor și umor, regizat de Ovidiu Cuncea. Spectacolul este realizat după Povestea vorbei de Anton Pann și are în distribuție elevi de liceu din orașul Fălticeni: Natalia Ciobotariu, Octavian Ciobică, Radu Bosta, Lavinia Acatrinei, Nicolae Mogage, Sofia Opaiț, Eugen Călugărița, Alexandra Catrinari, Andrei Tulumb, Andreea Nechita, Lucian Văleanu.

Trupa de teatru Birlic din Fălticeni a luat ființă ca urmare a organizării primei ediții a Festivalului internațional de teatru pentru tineret Grigore Vasiliu Birlic, în data de 20 oct. 2011. Trupa este compusă din elevi de liceu de la Colegiul Național Nicu Gane, Colegiul Tehnic Mihai Băcescu și Colegiul Agricol Vasile Lovinescu.

Trupa de teatru Birlic a câștigat numeroase premii la festivaluri pentru tineret (ex. Marele Premiu la Mioveni și Chișinău, Premiul I la Sebeș, Săveni și Lugoj, Premiul al II-lea la Brăila, Premiul al III-lea la Botoșani), precum și numeroase participări în calitate de invitați de onoare pe scenele teatrale ale țării: Teatrul de Comedie, Cercul Militar Național, Teatrul Nottara ș.a.

Proiectul Trupei de teatru Birlic aparține Asociației Fălticeni Cultural care se ocupă de buna desfășurare a tuturor activităților culturale organizate în Fălticeni și în alte localități ale țării, fiind condusă de pr. Vasile-Liviu Mihăilă.