Dragă prietene

Când:
mai 14, 2018@19:00 – 20:00
2018-05-14T19:00:00+03:00
2018-05-14T20:00:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Str. Lânariei
93-95, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti, 040323, București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860
Dragă prietene @ Centrul Replika | București | Municipiul București | România

Atelierul de Teatru, Botoșani
Dragă prietene este spectacolul care te face să-ți fie dor de amicul cu care te jucai în fața blocului la 5 ani. Te face să-ți dai seama că și tu ești ca prietenul din gimnaziu care la liceu a ajuns cu totul altcineva față de ce cunoșteai.
Un puseu de „sunt singur?”, diferența dintre sentimente și emoții, adolescența privită din foarte multe perspective
Totul începe la școală . Într-o oră liberă printr-o înşiruire de jocuri se găsește, întâmplător, un jurnal. Din acel moment cei 7 încep să descopere viaţa lui Charlie, un băiat timid care până la urmă se dovedeşte a nu fi atat de diferit de ei.

Dear friend is the show that makes you miss your playground friend when you were 5. It makes you realize that you, too, are just like your middle school friend who became a different person after entering high school. Everything starts at school. During their free time, 7 pupils accidentally find Charlie’s journal and they realize they might not be so different from the shy boy who wrote it.

Producător Atelierul de Teatru, Botoșani
Adaptare după „Jurnalul unui adolescent timid” de Stephen Chbosky
Text și regie Anamaria Rusu
Coregrafie Ramona Andries
Distribuție Scutaru Antonia, Anamaria Rusus, Ramona Andrieș, Ruxandra Moraru, Eliza Jilav, Radu Chiriac, Alexandru Maxim, Alberto Păduraru
Durată 45min
Limită de vârstă 14+

Platforma de Artă Educațională 2017-2018 este un proiect de explorare și cercetare pedagogică a unor teme de maximă relevanță socială și politică, prin intermediul spectacolelor de teatru, cărților, filmelor, dezbaterilor și atelierelor teatrale.

POVEȘTI la REPLIKA începe pe 5 martie cu spectacolul „Amintiri din epoca de școală” (producție a Asociației Culturale ADO) și se încheie pe 11 iunie cu „HostelLand”, o producție Teatrul FiX Iași și Addarta .
În fiecare zi de luni, în perioada martie-iunie, vor fi prezentate spectacole de teatru și cărți, iar în fiecare zi de marți, filme înrudite tematic.

POVEȘTI la REPLIKA – Platforma de artă educațională 2017-2018 este un proiect cultural finanţat de AFCN – Programe Multianuale
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.