Foamea noastra cea de toate zilele Centrul Replika

Foamea noastră cea de toate zilele

Când:
mai 22, 2018@19:00 – 21:30
2018-05-22T19:00:00+03:00
2018-05-22T21:30:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Str. Lânariei
93-95, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti, 040323, București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860
Foamea noastră cea de toate zilele @ Centrul Replika | București | Municipiul București | România

Spectacol de teatru imersiv pentru numai 40 de spectatori. Vă rugăm să rezervați din timp și să confirmați rezervarea în ziua spectacolului.

Public şi artişti recrează împreună planul unui filantrop român foarte puţin cunoscut de a vindeca „foamea noastră cea de toate zilele” la începutul anilor 90 printr-o cină cu prieteni. Având la bază câteva însemnări incomplete ale filantropului, găsite în documentare, dubiul autenticităţii acestora dar şi o serie de interviuri cu oameni care şi-au pierdut casele în Sectorul 4 din Bucureşti, „Foamea noastră cea de toate zilele” crează o experienţă imersivă care îşi propune să exploreze natura sărăciei din România, relaţia dintre schimbare socială reală şi procesul artistic, conflictul dintre realitate şi ficţiune şi felul în care îl consumăm în timpul participării la un spectacol.

Our daily hunger creates an immersive experience that is trying to explore poverty in Romania, the relationship between real social change and the artistic process, the conflict between reality and fiction and the way we consume it while participating in a performance. This performance has a limit of 40 audience members

Producător Centrul Replika
Concept Ana Mărgineanu, Peca Ştefan, Radu Apostol
Text Peca Ştefan
Regie Ana Mărgineanu, Radu Apostol
Scenografie arh. Gabi Albu
Coregrafie Carmen Coţofană
Muzică live Raul Stănulescu / Constantin Diogene Ciornenchi
Distribuție Katia Pascariu, Sabrina Iaşchevici, Sebastian Marina, Viorel Cojanu, Raul Stănulescu (vioară), Constantin Diogene Ciornenchi (vioară)
Durată 2h 20min
Limită de vârstă 14+

Platforma de Artă Educațională 2017-2018 este un proiect de explorare și cercetare pedagogică a unor teme de maximă relevanță socială și politică, prin intermediul spectacolelor de teatru, cărților, filmelor, dezbaterilor și atelierelor teatrale.

POVEȘTI la REPLIKA începe pe 5 martie cu spectacolul „Amintiri din epoca de școală” (producție a Asociației Culturale ADO) și se încheie pe 11 iunie cu „HostelLand”, o producție Teatrul FiX Iași și Addarta .
În fiecare zi de luni, în perioada martie-iunie, vor fi prezentate spectacole de teatru și cărți, iar în fiecare zi de marți, filme înrudite tematic.

POVEȘTI la REPLIKA – Platforma de artă educațională 2017-2018 este un proiect cultural finanţat de AFCN – Programe Multianuale
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.