ANULAT Hedonismul în educație – Poveşti la Replika

Cand:
martie 9, 2020@20:30 – 21:00
2020-03-09T20:30:00+02:00
2020-03-09T21:00:00+02:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 93
București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860

INFORMARE 09.03.2020
În contextul actual, în urma suspendării activităților cu public în mai multe instituții de stat, vă anunțăm că ne vedem nevoiți să anulăm și noi evenimentele acestei săptămâni. Pentru siguranța publicului, a artiștilor și a echipei Replika.

Încercăm, între timp, să luăm legătura cu autoritățile și să vedem în ce măsură putem relua activitatea în cel mai scurt timp. Urmăriți site-ul nostru și pagina de Facebook pentru informații!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Titlu Hedonismul in educație
Autor Maria Cernat
Publicat în Critic atac
Data publicării 5 martie 2014

Să muncim cât mai mult! Să rămânem peste program ca să ne evidențiem și să obținem bonusuri și promovări. Să plătim direct pentru educație și sănătate. Să ne bazăm numai și numai pe noi înșine. Să acceptăm fără să cârtim condițiile grele de muncă, să tragem până cădem jos. […] Așa și numai așa vom progresa. Bine doamnelor și domnilor! Înțeleg! Dar de ce schimbăm foaia când vine vorba de educație?

Platforma de Artă Educațională 2020 este un proiect de explorare și cercetare pedagogică a unor teme de maximă relevanță socială și politică, prin intermediul spectacolelor de teatru, cărților, filmelor, dezbaterilor și atelierelor teatrale.
___________________________________________________
POVEȘTI la REPLIKA începe pe 9 martie cu spectacolul „LIMITE” și se încheie pe 1 iunie cu „Bunica e forță!” (producții ale Centrului Replika) .
În fiecare zi de luni, în perioada martie-iunie, vor fi prezentate spectacole de teatru și cărți, iar în fiecare zi de marți, filme înrudite tematic.
___________________________________________________
POVEȘTI la REPLIKA face parte din proiectul „Personal/Colectiv. Proiect de Artă Educațională” și este finanțat de AFCN – Programe Multianuale.
„Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”
___________________________________________________
Toate spectacolele încep la ora 19.00 urmate de o prezentare de carte.
Toate filmele încep la ora 19.00.