HostelLand

Când:
iunie 11, 2018@19:00 – 20:15
2018-06-11T19:00:00+03:00
2018-06-11T20:15:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Str. Lânariei
93-95, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti, 040323, București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860
HostelLand @ Centrul Replika | București | Municipiul București | România

HostelLand pune spectatorul pe planșa unui BoardGame unde este utilizat ca resursă umană de către Jucătorii Patroni.
Angajații unui hostel devenit Stat Independent cazează Jucătorii Liberi și în lupta pentru Angajatul Lunii sunt dispuși să epuizeze resursele ‘by all means’ pentru a-și asigura poziția pe tabela de scor.
Spectacolul crează un context prielnic dialogului pe tema muncii echitabile și a implicării sociale, explorând ideea reconcilierii intre realitatea obiectivă și percepția asupra ei.

HostelLand places the spectators on a game board where they become human resources for the Master Players. The employees of a hostel turned Independent State check in Free Players and mercilessly use them to win by all means the Employee of the Month title. The show creates the perfect context for a discussion on fair work and social engagement, while exploring the idea of reconciliation between objective reality and our perception of it.

Producători Teatrul FiX Iași și Addarta
Text și regie Alex Iurașcu
Scenografie Mihaela Lungu
Distribuție Bogdan Cantauz, Eduard Fiuciuc, Dragoș Maftei, George Cocos, Carmen Mihalache
Durată 1h 15min
Limită de vârstă 16+

Platforma de Artă Educațională 2017-2018 este un proiect de explorare și cercetare pedagogică a unor teme de maximă relevanță socială și politică, prin intermediul spectacolelor de teatru, cărților, filmelor, dezbaterilor și atelierelor teatrale.

POVEȘTI la REPLIKA începe pe 5 martie cu spectacolul „Amintiri din epoca de școală” (producție a Asociației Culturale ADO) și se încheie pe 11 iunie cu „HostelLand”, o producție Teatrul FiX Iași și Addarta .
În fiecare zi de luni, în perioada martie-iunie, vor fi prezentate spectacole de teatru și cărți, iar în fiecare zi de marți, filme înrudite tematic.

POVEȘTI la REPLIKA – Platforma de artă educațională 2017-2018 este un proiect cultural finanţat de AFCN – Programe Multianuale
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.