ANULAT – In|corect – sală plină!

Cand:
martie 18, 2020@19:00 – 21:15
2020-03-18T19:00:00+02:00
2020-03-18T21:15:00+02:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 95
București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860

La această reprezentație toate locurile au fost deja rezervate. Te invităm să ne urmărești programul online de pe site și din pagina noastră de Facebook pentru a afla când se mai joacă acest spectacol.

 

 

 

Când membrii unei familii au vieți complet diferite, granița dintre ce e corect și ce e incorect este foarte fină. Seamănă cu locul în care Dunărea se revarsă în Marea Neagră. E un loc incert, tulbure, așa cum devin în miezul nopții mințile rudelor aflate într-o vacanță în Deltă.
Spectacolul (IN)CORECT jonglează cu planul fanteziilor și al dorințelor a două generații diferite. Reluarea amintirilor comune pare să fie drumul spre a fi împreună. Și dacă nu ne aducem aminte același lucru?

 

Producător Reactor de Creație și Experiment
Regia și dramaturgia Leta Popescu
Scenografia Lucia Mărneanu
Mișcare scenică Farid Fairuz
Atmosferă sonoră Oana Hodade
Colaj video Doru Vatavului
Asistență de regie și pregătire muzicală Dominik M. Iabloncic
Distribuție Alexandra Caras, Cătălin Filip, Oana Mardare, Alina Mișoc, Emőke Pál, Paul Sebastian Popa, Lucian Teodor Rus, Doru Taloș
Durată 2h 10min
Limită de vârstă 14+

 

Acest spectacol e produs și prezentat în cadrul programului cultural „Decalaj. Narațiuni intergeneraționale”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.