Dolofana stea căzătoare

Când:
octombrie 4, 2018@19:00 – 20:15
2018-10-04T19:00:00+03:00
2018-10-04T20:15:00+03:00
Unde:
Centrul de Teatru Educațional Replika
Str. Lânariei
93-95, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti, 040323, București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860
Dolofana stea căzătoare @ Centrul de Teatru Educațional Replika | București | Municipiul București | România

#spectacol-lectură

Stelele căzătoare există ca să îți pui dorințe – toată lumea știe asta! Prin urmare, Rudy, în vârstă de opt ani, și cel mai bun prieten al său, un animal de pluș numit Hamster, asteaptă într-o poiană apariția stelelor strălucitoare pe cerul nopții. Rudy nu vrea nimic mai mult decât ca mama lui care murise să se întoarcă acasă. Dintr-o dată, o stea căzătoare se izbește cu viteză de pământ chiar lângă Rudy și Hamster. Este Schnuppy, micuța stea dolofană. Încercarea lui Schnuppy de a lumina pe cerul nopții a eșuat, deoarece unghiul dintre pista de decolare și cea de sosire era prea mic. Echipat cu uscător de păr, Rudy și Hamster încearcă acum să-l facă pe Schnuppy să lumineze. O piesă despre prietenie, rămas bun, curaj, shake-uri de lapte din Calea Lactee și unghiul perfect de cădere a stelelor.

Producător Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului & Centrul Replika
Text Julia Penner și Andreas Wrosch
Regie Radu Apostol
Traducere Ciprian Marinescu
Distribuţie Virgil Aioanei, Viorel Cojanu, Gabi Costin, Carmen Florescu, Silvana Negruțiu
Limită de vârstă 6+

 


Spectacolul lectură este programat în cadrul proiectului „Păcală nu-i. Noi realități teatrale pentru copii și adolescenți“, proiect organizat de Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului și Centrul de Teatru Educațional Replika, cu sprijinul Goethe-Institut, al Platformei Internaționale de Teatru București, al Centrului Cultural German din Timișoara, al Primăriei Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.