Mi-e rușine – casă plină!

Când:
septembrie 22, 2019@19:00 – 20:00
2019-09-22T19:00:00+03:00
2019-09-22T20:00:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 93
București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860

Mi-e rușine este un one-man show despre tendința noastră de a deveni, în același timp, proprii tirani, dar și proprii sclavi. Atunci când fiecare trebuie să fie „cel mai bun”, confruntarea cu realitatea ne provoacă un șoc din care pot ieși numai frustrări și cinism.

După spectacol vă invităm să rămâneți la o discuție despre relația dintre artă și educație pornind de la tema propusă chiar de piesa ”Mi-e rușine” – implicarea in experiențe artistice pentru a crește sentimentul de încredere în sine. Vom discuta despre rolul teatrului educațional în contextul învățământului public românesc, despre arta și dezvoltarea competențelor socio-emoționale la tineri.

Moderator: Raluca Iacob
Organizatori: Asociația ADO în parteneriat cu Asociația MetruCub și Centrul de teatru educațional Replika
Parte din proiectul Școli. Colective. Reprezentări – proiect de artă participativă co-finanțat de AFCN.

 

Text / regie / scenografie Alexandru Gorghe
Distribuție Bogdan Bogdănoiu, Mihaela Rădescu (înregistrare audio)
Afiș Agata Tabacu
Îndrumare Radu Apostol, Viorel Cojanu
Recomandare vârstă 11+

 

 

Acest spectacol a fost dezvoltat în cadrul Rezidențelor Artistice la Replika, ediția 2018. Proiectul RAR este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.