O sută de rochii – casă plină!

Cand:
februarie 17, 2020@19:00 – 20:15
2020-02-17T19:00:00+02:00
2020-02-17T20:15:00+02:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 93
București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860

Din păcate, nu mai sunt locuri la acest spectacol. Urmărește programul nostru aici și pe pagina noastră de Facebook pentru alte reprezentații/spectacole de interes. Mulțumim pentru înțelegere!

 

Acțiunea spectacolului O sută de rochii pus în scenă de trupa de teatru Birlic are loc în zilele noastre, într-o școală românească, fiind vorba despre Wanda, o adolescentă de origine slovacă, care încearcă să se adapteze în clasa sa. Colegii au prejudecăți legate de străini așa că se comportă urât cu fata, evidențiind realitatea cu care se confruntă tinerii din ziua de azi, bullyingul. Nemaiputând să reziste răutăților, Wanda hotărăște împreună cu fratele surdo-mut, Bojan, și cu tatăl său, Zlatan Petronskovici, să plece din oraș.
O sută de rochii este un spectacol despre diferențe și puterea de a schimba ceva, care te pune pe gânduri și te determină să te întrebi care este atitudinea ta față de cei din jur în anumite situații de marginalizare sau excludere.
_____________________

Producător Trupa de teatru Birlic- Fălticeni
Text original Eleanor Estes
Dramatizare și adaptare Radu Apostol, Mihaela Michailov, Vlad Rădescu
Regia & scenografia Vlad Rădescu
Asistent regie Cristian Constantinescu
Lumini Octavian Ciobîcă
Sunet Nicolae Mogage
Distribuție Lavinia Acatrinei, Sofia Opaiț, Denisa Hreamătă, Teodor Suditu, Roberta Roman, Adrian Onofrei, Lucian Văleanu, Șerban Mihoc, Andrei Tulumb, Silviu Dobre
Durată 1h15