La Plasticatta

Când:
mai 24, 2019@19:00 – 20:30
2019-05-24T19:00:00+03:00
2019-05-24T20:30:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 95
București
Romania
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860

La Plasticatta este un spectacol de teatru muzical experimental care îmbină opera contemporană originală cu elemente de muzică pop, hip hop și dubstep.

Construit pe structura clasică a unei opere în trei acte, spectacolul aduce o critică consumerismului promovat în societate. Dacă timpul este împărțit între muncă și alte activități, momentele în care ne odihnim sau pur și simplu nu facem nimic sunt tot mai rare. Timpul liber presupune de cele mai multe ori să fim productivi sau creativi prin ce alegem să facem.

Pornind de la monotonie și manifestări ale rutinei în capitalism, spectacolul te invită în universul artificial al unui cuplu-model care se conformează standardelor de azi și care eșuează în construirea unei lumi perfecte.

Producător Reactor de Creaţie şi Experiment, Cluj-Napoca
Concept Adonis Tanța
Dramaturgie Petro Ionescu
Concept scenografie Adonis Tanța
Prelucrare muzicală și pian Linda Ianchiș
Producţie muzicală Tiki Horea
Distribuție Oana Mardare, Lucian Teodor Rus, Paula Maria Seichei și Adonis Tanța
Durată 1h 20 min
Limită de vârstă 14+

 

Acest eveniment face parte din programul cultural Decalaj. Narațiuni intergeneraționale. Program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.