Proiectul de mâine!

Când:
noiembrie 8, 2018@19:00 – 20:30
2018-11-08T19:00:00+02:00
2018-11-08T20:30:00+02:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 93
București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Asociatia inCap
Proiectul de mâine! @ Centrul Replika | București | Municipiul București | România

Intrare gratuită, în limita locurilor disponibile. Rezervări la asociatiaincap@gmail.com

Proiectul de Mâine este o platformă dedicată studenţilor, absolvenţilor şi persoanelor aflate la început de carieră în domeniul cinematografic şi al artelor spectacolului.
Asociația inCap își propune să funcţioneze ca o reţea de resurse şi networking, care încurajează sprijinul reciproc şi parteneriatele în proiecte şi programe.

Prezent! în Scânteia este primul proiect al Asociaţiei inCAP, desfăşurat în lunile octombrie şi noiembrie 2018 în comuna Scânteia, judeţul Ialomiţa, parte a programului „Prezent!”, care are ca scop accesibilizarea culturii în mediul rural şi mic-urban.

Pe 8 noiembrie va fi prezentat proiectul/cartea proiectului și programele asociaţiei, urmată de o dezbatere despre primii ani de lucru în domeniul cinematografic/artele spectacolului, motive şi metode de implicare în viaţa comunităţii din care facem parte.

Aşteptăm la eveniment în primul rând studenţi, absolvenţi, profesori, reprezentanţi ai sectorului independent şi ONG, dezvoltatori de programe cultural-educaţionale.

Asociația inCap își dorește să dezvolte colaborări şi parteneriate cu alte organizaţii şi să optimizeze programele asociaţiei cu implicarea şi consultarea grupurilor pentru care lucrează.

Desfășurător program:
19:00 – START!
Expoziţie:
1. Prezentarea proiectului „Prezent! în Scânteia- proiect pilot de activare participativă a Căminului Cultural”
2. Prezentarea programelor asociaţiei

Dezbatere: Studii teatrale şi cinematografice- primii ani de carieră

Lansare- Proiectul de Mâine- platformă pentru studenţi şi absolvenţi

Intrare gratuită, în limita locurilor disponibile. Rezervări la asociatiaincap@gmail.com

 


Organizator: Asociaţia inCAP (Iniţiative în Cinematografie şi Arte Performative)
Parteneri: Centrul de Teatru Educaţional Replika, Cenform, Şcoala Profesională Scânteia, Primăria Scânteia
Proiectul este co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.