Tot pe drum, pe drum, pe drum

Când:
septembrie 4, 2019@19:00 – 20:00
2019-09-04T19:00:00+03:00
2019-09-04T20:00:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 93
București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860

Intrare liberă pe bază de rezervare la centrulreplika@gmail.com.

Spectacol realizat în timpul atelierului de teatru educațional din cadrul Școlii de vară Telciu 2019, bazat pe poveștile de viață ale participantelor și participanților la atelier, cu vârste între 10 și 15 ani, și ale familiilor lor.

După ce anul trecut am vorbit despre școală, educație și copilărie în cadrul atelierului „Școală, școală, nu muri!” acum am povestit despre călători și drumuri – se pleacă mult, se merge la muncă, se mai și vine acasă, se pleacă la liceu, la facultate, se pleacă în Europa, se pleacă peste ocean în State, fără telefoane și net viața ar fi foarte grea … cei rămași visează că în curând pleacă și ei sau că rudele revin acasă…cei plecați își găsesc greu locul. Acasă e unde?

Pentru o oră ne imaginăm că timpul e un drum cu sens dublu. Haideți cu noi!
_____________________

Producător Centrul pentru Studierea Modernității și a Lumii Rurale
Echipa spectacolului Alexandra, Ana, Andra, Damiana, Florin, Gusti, Katia, Maria Mihaela, Marius, Mihaela, Robert, Vasile
Coordonatori Mihaela Michailov, Katia Pascariu
Recomandare vârstă 10+

_____________________

Spectacolul este creat în cadrul proiectului ”Buletin de Telciu”, derulat de Centrul pentru Studierea Modernității și a Lumii Rurale și co-finanțat de AFCN, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud prin Centrul Județean pentru Cultură Bistrița Năsăud, Primaria Telciu și Transilvania Print. Partener Centrul de teatru educațional Replika din București.

Finanțatorii nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.