Foamea noastră cea de toate zilele – Turneu de teatru imersiv

Turneul de teatru imersiv cu spectacolul Foamea noastră cea de toate zilele s-a derulat în perioada octombrie-noiembrie 2016 și a însemnat un număr de 3 reprezentații în București (3, 24, 31 octombrie), la Centrul de Teatru Educațional Replika și 7 reprezentații în orașele Târgu Mureș (4 octombrie), Sfântul Gheorghe (5 octombrie), Focșani (17 octombrie), Buzău (18 octombrie), Constanța (25 octombrie), Călărași (1 noiembrie) și Giurgiu (2 noiembrie).

 

 

 

 

 

 

 

 

Toamna la Replika

Proiectul ”Toamna la Replika” a reprezentat un proiect de educație culturală care a reușit să integreze arta performativă într-un context educațional care să stimulează creativitatea și inventivitatea copiilor și tinerilor prin întâlnirea cu artiștii performeri și creațiile lor. Aceste întâlniri au avut loc atât în spațiul educațional (8 instituții de învățământ), cât și în spațiul cultural (Centrul de Teatru Educațional Replika) pentru a putea face cât mai accesibil produsul cultural.

Cele trei spectacole prezentate în cele 8 instituții de învățământ au fost: ”Amintiri din epoca de școală”, ”Confesiunile unui câine” și ”Copii răi”. 1500 de copii au beneficiat de întâlnirea cu artiștii performeri prezenți în cele trei spectacole.