REGULI DE FUNCŢIONARE ÎN CENTRUL REPLIKA

Mare atenție mare. Aici sunt câteva reguli de funcționare în Centrul Replika. Pentru a colabora, e musai ca aceste reguli să fie respectate. Fără niciun fel de supărare, încălcarea oricărei reguli de mai jos duce la încetarea imediată a colaborării.

 

 1. FUMATUL este permis numai în afara Centrului.
 2. ACCESUL cu bicicleta în incinta Centrului nu este permis. Bicicleta va fi legată în faţa Centrului.
 3. ACCESUL în Centru este permis numai până la ora 22.00.
 4. GUNOIUL rezultat după fiecare repetiţie/spectacol trebuie dus afară, la tomberon de către membrii echipei care a repetat sau a avut spectacol.
 5. SPĂLAREA scenei este obligatorie după fiecare repetiţie/spectacol şi este obligaţia membrilor echipei care a repetat sau a avut spectacol. Covorul de scenă se spală NUMAI CU APĂ!
 6. SPĂLAREA cănilor/paharelor/tacâmurilor/farfuriilor folosite de membrii echipei în timpul repetiţiei sau spectacolului este obligaţia membrilor echipei.
 7. ELEMENTELE de DÉCOR, RECUZITĂ şi COSTUME trebuie depozitate în cutii cu capac personalizate şi trebuie depozitate de fiecare dată numai şi numai în locurile stabilite de comun accord. Esta obligaţia echipei de a depozita aceste elemente de fiecare dată.
 8. DECORUL nu se confecţionează în incinta Centrului.
 9. NU este permisă vopsirea, băiţuirea, lăcuirea, şlefuirea, perforarea, găurirea, lipirea, pirogravarea etc etc etc elementelor de décor sau recuzită în incinta Centrului.
 10. NU este permisă lăsarea la încărcat a acumulatorilor diverselor aparate în incinta Centrului, peste noapte.
 11. NU se bat cuie în podeaua scenei, nu se prind holzşuruburi.
 12. Pe pereţii din interior NU SE LIPEŞTE NIMIC (nici cu scotch dublu-adeziv, nici cu niciun fel de scotch).
 13. MARCAJELE/SEMNELE de pe scenă se vor pune numai şi numai cu izolirband colorat, pus discret. (este exclusă folosirea scotchului fie el şi din hârtie).
 14. APARATURA de SUNET şi LUMINI trebuie închisă corespunzător după fiecare utilizare.
 15. WIRELESS-ul trebuie închis la finalul repetiţiei de seară.
 16. UŞA de la Cabina Actorilor trebuie încuiată în timpul repetiţiilor.
 17. Spectacolele găzduite la Centrul Replika vor fi promovate de către producător/organizator. Noi putem doar să distribuim pe facebook sau pe email (comunicatul de presă, materialele de promovare, etc).
 18. Lista cu rezervările de locuri va fi în sarcina producătorului/organizatorului. Contactele pentru rezervări (email, telefon) vor fi ale organizatorului/producătorului. De comun acord vom stabili doar numărul de locuri disponibile. Este posibil să sosească rezervări și pe contactele Centrului Replika, pe care o să vi le comunicăm în timp util și rezonabil, dar noi nu gestionăm și nu luăm rezervările pentru spectacolele găzduite.
 19. La spectacol, un reprezentant al producătorului/organizatorului va întâmpina publicul asigurându-se că sunt locuri disponibile pentru toţi cei sosiţi.
 20. Operarea luminilor, sunetului şi videoproiecţiei sunt în sarcina producătorului/organizatorului.
 21. Pentru orice spectacol găzduit de Centrul Replika trebuie completată FIȘA TEHNICĂAceasta trebuie trimisă pe e-mail la centrulreplika@gmail.com.