Silvana Negruțiu

Actriță

A absolvit U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale” în 2011- licența și în 2013- masteratul. A colaborat cu mai multe teatre încă din timpul facultății. Din 2014 joacă pe scena Teatrului Bulandra, unde este angajată în prezent. O puteți vedea în „Omul cel bun din Seciuan”, „Car(o)usel”, „ROVEGAN”, „Bun de export”, „Familia Fără Zahăr” și, mai nou, în „Incendii”.
A aterizat în Centrul Replika precum Marry Poppins aducând cu sine voie bună și armonie. În calitate de cea mai proaspătă membră, a trebuit să prindă din zbor (la propriu și figurat) toate cutumele și uneltele spatiului. Plăcându-i în mod deosebit puzzle-urile și jocurile de cuvinte cu care ne încântă zilnic, reușește, în mod miraculos, să deslușească mormăielile, anagramele, hieroglifele și mimica celorlalți membri, aflând astfel care este planul de bătălie pe ziua, luna sau anul în curs. Cel mai greu i-a fost însă să găsească dimmer-ii: „Rece, gheață-frig, călduț, cald, se răcește, fierbinte, nu! Ăla e ciocanul’.

Un bulgăraș concentrat de talent, afecțiune, tandrețe, sensibilitate și umor, acest cubuleț La Grande Maggy de ingrediente magice este un liant între membrii echipei. A îmblânzit-o și pe Elena, prin botez involuntar: Ga.J.J. – așa să-i rămână numele. Și are umor, mult umor – dacă auziți un hohot ce depășește nivelul de decibeli admisibil în preajma spitalelor și sanatoriilor e ea, cu râsul său molipsitor. Ne-a făcut training de eficientizare în măturatul și spălatul scenei (nimeni niciodată nu a știut să stoarcă mopul ca ea), ne educă întru comunicare și extrovertire.

Everybody loves Silvana sau ce frumoasă este vara!