Fiind un spațiu 100% independent, ne bazăm pe finanțările la care aplicăm neobosit, an de an, și pe donațiile punctuale, individuale, fără de care Centrul nu ar fi existat de la bun început: de la cabluri și aparatură, la vopsele, scaune, produse de curățenie etc. 

În 2016 am fost copleșiți de răspunsul peste așteptări la campania noastră IndieGoGo de strângere fonduri pentru repararea acoperișului Centrului. 

Puteți urmări video-ul creat pentru această campanie.

Generozitatea și interesul atâtor oameni ne mobilizează să continuăm să navigăm birocrația stufoasă, legislația vagă și scepticismul instituțiilor față de activitatea noastră „independentă și voluntară”.

Folosim donațiile primite pentru achiziția produselor de curățenie pentru spațiu, a apei de băut și a consumabilelor (bandă adezivă specială pentru covor de scenă, filtre pentru lumini, coliere plastice, tuș imprimantă etc.).
Atunci când este nevoie, folosim banii la mici reparații (instalație sanitară/electrică) sau chiar la plata unor facturi de utilități.

Dacă ne-ai trecut pragul, ți-a plăcut ce ai văzut și ai vrea să ne ajuți pe loc, poți dona în borcanul nostru de donații.

SUSȚINE REPLIKA ORICÂND ȘI ORIUNDE

PayPal

Poți folosi serviciul PayPal pentru a face o donație.

Transfer bancar

Altă opțiune ar fi să donezi direct în contul nostru prin virament bancar sau depunere la ghișeul băncii folosind datele de mai jos:

Asociația Culturală Replika
CIF 29492815
IBAN ING Bank RO25INGB0000999905888749

3,5% din impozit

Poți depune declarația 230 prin care redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit. 

Formularul trebuie depus personal în SPV sau trimis prin poștă către ANAF.

Data limită pentru depuneri: 25.05.2024

(an fiscal 2023)

20% din impozit

Dacă ai o microîntreprindere poți direcționa 20% din impozit conform legii 30/2019. Nu te costă nimic, iar trimestrial poate însemna un real sprijin pentru activitatea Replika.

D107 se transmite prin portalul e-guvernare.ro

„DONEAZĂ” TIMP ȘI EXPERIENȚĂ

Îți place teatrul și ai vrea să afli mai multe despre cum prind viață spectacolele?
Vrei să înveți ceva anume sau deja te pricepi la câte ceva și ai vrea să îți construiești un portofoliu pentru viitor?

Suntem întotdeauna interesați să lucrăm cu oameni pasionați și muncitori, fie că se află la început de drum, au ceva mai multă experiență sau nici nu știu ce drum vor să înceapă.

Trimite-ne un e-mail și spune-ne câteva lucruri despre tine, despre ce știi să faci și ce ai vrea să obții de pe urma colaborării cu Replika.

Abia așteptăm să te cunoaștem!