A-C Leonte – Lansare Album „Dream House”

Când:
aprilie 20, 2019@20:00 – 22:00
2019-04-20T20:00:00+03:00
2019-04-20T22:00:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 95
București
Romania
Cost:
20 RON
Contact:
A-C Leonte
A-C Leonte - Lansare Album "Dream House" @ Centrul Replika | București | Municipiul București | Romania

Lansare Album „DREAM HOUSE”

jazz / electro / psihedelic

A-C Leonte – voce & fx
Albert Tajti – claviaturi
Alex Arcus – saxofon & fx
Michael Acker – bas
Tavi Scurtu – tobe

Influențați de formarea lor ca muzicieni de jazz și funk și consolidați de activitatea lor concertistică intensă și variată, A-C Leonte, una dintre cele mai creative cântărețe ale României, și partenerii ei de scenă, toboșarul și producătorul Tavi Scurtu, suflătorul Alexandru Arcuș, pianistul Albert Tajti și basistul Michael Acker explorează lumea muzicii electronice cu o mentalitate deschisă experimentului sonor, fără a abandona frumusețea melodiei, bogăția și profunzimea armoniei, ritmurile puternice și inventive sau liniile de bass grave, învăluitoare și pline de vitalitate. Spiritul formației se exprimă prin forme sonore tranzitorii, care lasă să se întrevadă o realitate superioară, iar reflecțiile lor asupra contrastelor dintre lumea contemporană „virtualizată” și existența de care aceasta s-a îndepărtat dau naștere unei muzici inspirate, cu versuri profunde, de o mare forță evocativă.

Albumul pe cale de a fi lansat este revelator pentru activitatea lor din ultimii ani și demersurile lor de cristalizare a unui limbaj care să permită generarea unui discurs improvizat comun, spontan, în contextul abordării unei palete sonore extinse, inovative.”DREAM HOUSE” reprezintă o sinteză a experiențelor lor muzicale individuale și colective, combinând ethosul improvizatoric al jazz-ului cu experimentele electronice psihedelice, într-o călătorie sonoră în care armoniile vocale, texturile electronice și improvizația colectivă dau o viață nouă muzicii cu prilejul fiecărei reinterpretări, atenția obsesivă pentru detalii din studio transformându-se, în concert, într-o experiență unică și irepetabilă, care nu poate fi traită decat „în priză directă”.

IMPORTANT!
Teatrul Replika este un centru cultural independent care s-a născut din dorința unor artiști de stabilitate și progres într-un peisaj incert și total neprietenos pentru inițiativele independente. Suntem foarte fericiţi că această echipă minunată ne-a deschis porţile pentru a găzdui concertul nostru, iar pentru ca lucrurile să se desfăşoare conform normelor şi într-o atmosferă confortabilă pentru toţi participanţii, numărul de locuri este limitat.

Pentru a evita neplăcerea de a ajunge la locaţie iar accesul dumneavoastră să nu fie posibil, participarea la concert se face doar pe bază de înscriere (din timp) pe adresa de mail de mai jos.
Keep it simple! Subiect mail: lansare 19 aprilie, conţinut mail: numele şi prenumele fiecărui spectator. Vă aşteptăm cu drag!

Artist support: 20lei
email: anacristinaleonte@yahoo.com