Cocoţat pe schele

Când:
iunie 5, 2019@19:00 – 20:00
2019-06-05T19:00:00+03:00
2019-06-05T20:00:00+03:00
Unde:
Centrul Replika
Strada Lânăriei 95
București
România
Cost:
Gratuit
Contact:
Centrul Replika
0732 101 860
Cocoţat pe schele @ Centrul Replika | București | Municipiul București | România

Intrarea este liberă, pe bază de rezervare: centrulreplika@gmail.com / 0732 101 860

Cocoțat pe Schele este un spectacol introspectiv, despre cum vede societatea contemporană rolul tatălui și cum se raportează bărbatul la acest rol.

Care sunt primele lucruri la care te-ai gândit atunci când a apărut copilul? Ți-a schimbat viața, relația cu partenera, cu munca sau cu timpul? Ți-a modificat percepția despre tine ca membru al societății? Acestea sunt câteva din întrebările care au servit ca punct de plecare pentru documentarea spectacolului. Răspunsurile vin de la bărbați care s-au implicat activ în creșterea copilului și de la cinci scriitori care și-au povestit în scris experiența de tată, special pentru acest spectacol.

Scenariul spectacolului include prelucrări ale interviurilor realizate în perioada de documentare, informații preluate din mass media sau din anumite studii și textele scriitorilor Andrei Doșa, Robert Șerban, Radu Pavel Gheo, Vasile Ernu, și Igor Mocanu, scrise pentru acest spectacol.

 

Producător Asociația Art No More
Text Robert Bălan (după texte de Andrei Doșa, Robert Șerban, Radu Pavel Gheo, Vasile Ernu, Igor Mocanu, Robert Bălan și mulți alții)
Regie Robert Bălan
Limită de vârstă 14+

Producător: Asociația Art No More
Partener: Centrul de Teatru Educațional Replika
Sponsor: UNITER
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Mulțumiri Alex Fifea, Angela Ionescu, Frantisek Zachoval, Mihai Fuiorea, Lucian Dobrovicescu, Flori Mihalache, Viorel Vrabie, Valentin Savu, echipa Replika, Elena, Eva, Alexandra, Luca, Dima, Carmen, Mihaela, Theodor, Radu, Teodora.

Spectacolul Cocoțat pe schele face parte din proiectul ”În familie”, co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.