BE ABLE TO MEET

2019 –
2021

Obiectivele proiectului

Proiectul BE ABLE TO MEET își propune intensificarea și extinderea gamei de inițiative care oferă acces la cultură persoanelor cu dizabilități, prin eliminarea barierelor arhitecturale, cognitive, mentale, financiare și prin instruirea personalului instituțiilor de cultură.

BE ABLE TO MEET este un proiect al Centrum Kultury Wrocław-Zachód (Polonia), în parteneriat cu Idea Gestion Cultural (Spania) și Asociația Culturală Replika (România) cu sprijinul programului Erasmus+ al Uniunii Europene.

Finanțator

Cofinanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene
„Sprijinul Comisiei Europene pentru producerea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului, acesta reprezintă doar opinia autorilor, iar Agenția Națională și Comisia nu sunt răspunzătoare pentru utilizarea vreunei informații aparținând acestui conținut.”

Parteneri

Ce s-a întâmplat

Prima întâlnire a partenerilor, Polonia

nov 2019

- Cei 3 parteneri s-au întâlnit în Polonia, pentru a da startul și a face planul proiectului, pentru a stabili ce se așteaptă de la fiecare partener și pentru a-și împărți sarcinile.

- Din păcate, întâlnirile de lucru programate în fiecare dintre cele 3 țări au fost amânate din cauza crizei sanitare. Ele se vor reprograma de îndată ce va fi posibil. Între timp, partenerii au periodic întâlniri de lucru online.

Rezultate

Proiect în derulare.

Beneficiari

Direcți

  • Proiect în derulare.

Indirecți

  • Proiect în derulare.

Mențiuni în presă

Contact

Str. Lânăriei 93 – 95
sector4, 040395, București

+40 732 101 860

centrulreplika@gmail.com

Rămâi la curent!

© Asociatia Culturala Replika

Termeni si Conditii Politica de confidentialitate

BE ABLE TO MEET

Spune si altora!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin