Sustine-ne

Avem nevoie de tine

Fiind un spaţiu 100% independent, ne bazăm pe finanţările la care aplicăm neobosit, an de an, şi pe donaţiile punctuale, individuale, fără de care Centrul nu ar fi existat de la bun început: de la cabluri şi aparatură, la vopsele, scaune etc. 

În 2016 am fost copleşiţi de răspunsul peste aşteptări la campania noastră IndieGoGo de strângere fonduri pentru repararea acoperişului Centrului. 

Generozitatea și interesul atâtor oameni ne mobilizează să continuăm să navigăm birocraţia stufoasă, legislaţia vagă şi scepticismul instituţiilor faţă de activitatea noastră „independentă și voluntară”.

CUM POȚI DONA BANI?

PayPal

Dacă ne-ai trecut pragul, ți-a plăcut ce ai văzut şi ai vrea să ne ajuţi pe loc, poţi dona în borcanul nostru de donații. De asemenea, poți sprijini Centrul Replika donând folosind serviciul PayPal.

Transfer Bancar

Altă opțiune ar fi să donezi direct în contul nostru prin virament bancar sau depunere la ghișeul băncii folosind datele de mai jos:

Asociația Culturală Replika
CIF 29492815
IBAN: RO25INGB0000999905888749 – ING Bank

3.5% din impozit

Dacă eşti salariat/ă şi ai semnătură electronică poţi descărca mai jos declaraţia 230 completată cu datele noastre, pe care o poţi completa și depune online în contul tău de Spaţiu Virtual Privat sau
folosind portalul e-guvernare.ro. Dacă nu ai semnătură electronică, poți trimite declarația prin poștă ANAF-ului de care aparţii.

20% din impozit

Dacă ai o microîntreprindere poți direcționa 20% din impozit către Asociația Culturală Replika conform legii 30/2019. Nu te costă nimic, iar trimestrial poate însemna un real sprijin pentru activitatea Replika. Descarcă mai jos declarația 107, completeaz-o și depune-o la începutul anului curent pentru sponsorizările din anul precedent. Mai jos exemplificăm metoda de calcul al sumei deductibile.

Metodă calcul sumă deductibilă pentru completarea declarației 107

Pentru 3% impozit trimestrial:
Venit – 200.000 lei
Impozit – 6.000 lei
20% din impozitul pe venit (valoarea sumei deductibile) – 1.200 lei

Vrei să știi cum cheltuim banii?

Folosim donațiile primite pentru achiziția produselor de curățenie pentru spațiu, a apei de băut și consumabilelor (bandă adezivă specială pentru covor de scenă, filtre pentru lumini, coliere plastice, tuș imprimantă etc.). Când este nevoie, folosim banii la mici reparații (instalație sanitară/electrică) sau chiar la plata unor facturi de utilități.

CUM POȚI DONA TIMP ȘI EXPERIENȚĂ?

Îți place teatrul și ai vrea să afli mai multe despre cum prind viață spectacolele? Vrei să înveți ceva anume sau deja te pricepi la câte ceva și ai vrea să îți construiești un portofoliu pentru viitor? 

Suntem întotdeauna interesați să lucrăm cu oameni pasionați și muncitori, fie că se află la început de drum, au ceva mai multă experiență sau nici nu știu ce drum vor să înceapă. 

Folosește formularul alăturat pentru a ne spune câteva lucruri despre tine, despre ce știi să faci și ce ai vrea să obții de pe urma colaborării cu Replika.

Abia așteptăm să te cunoaștem!

As vrea sa lucrez cu voi

DISTRIBUIE ACTIVITATEA REPLIKA

Dacă ți se pare că activitatea Centrului Replika rezonează cu vreun grup sau o organizație din țară sau din străinătate pe care o cunoști, nu ezita să le povestești despre noi și să ne pui în contact.

A trăi înseamnă a învăța, iar cea mai bună modalitate de a învăța este de a cunoaște oameni noi, cu perspective diferite și idei inedite.

Îți mulțumim că te gândești la noi!

Contact

Str. Lânăriei 93 – 95, sector 4,040395, Bucharest, Romania

centrulreplika@gmail.com

rezervari.replika@gmail.com

Rămâi la curent!

© Asociatia Culturala Replika

Sustine-ne

Spune si altora!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin